Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- در حالی که حال و روز تولید و کارخانه‌ها در استان خراسان شمالی به شدت بیمار است٬ چندین مصوبه و موضوع مهم در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید خاکر می‌خورد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  بجنورد ٬ موانع گسترده‌ای پیش پای تولید کنندگان و بنگاه‌های استان خراسان شمالی وجود دارد که شرح آنا مثنوی هفتاد من کاغذ می‌خواد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از بدهی‌های مالیاتی سنگین و عدم تقسیط آن‌ها گرفته تا عدم پرداخت تسهیلات کم بهره برای واحدهای تولیدی و مشکلات روزانه‌ای که بانک‌ها برای تولیدکنندگان ایجاد می‌کنند٬ همه و همه موانعی است که سنگ بزرگی را در راه تولید و اقتصاد استان خراسان شمالی انداخته است.

طرح نظارت و پایش تولید و عرضه کالاهای اساسی در کشور آغاز شد/توزیع هوشمند کالاهای اساسی تا درب منازل مردماستاندار قم: اجرای سریع قانون جهش تولید مسکن مورد تأکید قرار گیردفیلم سینمایی "حوض خون" و "رخت شورخانه" تولید می‌شود

 دستور رئیس جمهو رهم صادر شد؛ کار راه نیفتاد! 

ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که باید تسهیلگر راه تولید کنندگان باشد نیز در این مسیری کمک چندانی به تولید کنندگان نکرده و این موضوع باعث نگرانی بیشتر تولید کنندگان شده است. حسین حاجی بگلو مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان خراسان شمالی با بیان اینکه چنیدن طرح بزرگ تولیدی استان در انتظار دستور ستاد تسهیل هستند٬ اظهار داشت:با این که این ستاد با حضور استاندار، معاونان استاندار، وزیر و معاونان وزیر تشکیل شد اما هیج یک از مصوبه‌ها اجرایی نشده است.

وی افزود: هفته گذشته رئیس جمهور دستور انجام این مصوبه‌ها در بانک‌های استان را داد. آذین فورج، فولاد کیمیای صبا و آلومینا که طرح‌های توسعه‌ای و زیرساختی دارند و می‌توانند در ارزآوری برای استان مؤثر باشند، از جمله پرونده هایی هستند که در ستاد کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید هم هنوز مشکلات شان برطرف نشده است.

حاجی بگلو مشکلات پولی، بانکی و زیرساختی واحدهای تولیدی را از عمده مسائل مطرح در استان ذکر و خاطرنشان کرد: هم اکنون 15 شهرک و ناحیه صنعتی و 341 واحد صنعتی در استان داریم که حدود 10 درصد آن ها غیرفعال شده اند.

مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان خراسان شمالی اظهار کرد: کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید به منظور رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی ماهانه  3 تا 4 جلسه در استان برگزار می کند و مصوباتی دارد که مطابق قانون معضلات رفع می شود. اگر عاملان بانک یا دستگاه‌های اجرایی تعهدی به اجرای مصوبه ها نداشته باشند و عملیاتی نشود، باید جوابگوی قانون باشند و دستگاه قضا می‌تواند ورود کند.

حاجی بگلو اضافه کرد: در سال گذشته 147 مصوبه داشتیم که 85 درصد مصوبات اجرایی شد و امسال هم طی 25 جلسه، تاکنون حدود 100 مصوبه داشتیم که عمدتاً مشکلات بانکی است چون بسیاری از بانک‌ها نسبت به منابعی که دارند، مصارف را در اختیار استان قرار نمی‌دهند. 

 بانک‌ها خودشان مانع تولید می‌شوند 

محمود قنبری معاون اقتصادی استاندار نیز با انتقاد از عدم اجرای مصوبات کارگروه تسهیل٬ با بیان اینکه یکی از وظایف اصلی ما تحقق شعار امسال مقام معظم رهبری است، افزود: برای موفقیت در تحقق این شعار باید موانع موجود بر سر راه سرمایه گذاران را شناسایی کنیم و در راستای حل آن قدم برداریم.

وی خاطرنشان کرد: یکی از موانع موجود اشکال در برخی قوانین و مقررات هاست که باید اصلاح شود. محدود بودن اختیارات بانک‌ها یکی از این موانع است. اختیارات بانک‌های کشور بسیار محدود است و تاکنون سطح این اختیارات تغییری نکرده در حالی که باید پاسخ سرمایه گذار در کوتاه‌ترین زمان ممکن داده شود.

معاون استاندار اظهار داشت: پروژه‌های مهمی در سطح استان وجود دارد که به دلیل هم محدودیت در اختیارات معطل مانده که باید در سطح ملی مورد پیگیری جدی قرار گیرد.

قنبری همچنین از سازمان‌هایی همچون امور مالیاتی و تامین اجتماعی استان خواست تا پاسخ سرمایه گذاران را در کوتاه ترین زمان ارائه دهند و اگر سرمایه گذاری تخصص، تجربه و تعهد کاری دارد را ترغیب به ادامه کار کنند.

وی مسئله تورم را یکی دیگر از موانع موجود بر سر راه سرمایه گذار ذکر و افزود: اگر پاسخ سرمایه گذار سریع تر داده شود بدون شک منابع مالی وی برای ادامه کار کفایت خواهد کرد. قنبری حمایت از سرمایه گذار را حمایت از تولید دانست و گفت: با تشکیل کمیسیون های مختلف باید این موانع حل شود.

 حمایت از سرمایه گذار قدم اول حمایت از تولید است 

محمدعلی شجاعی استاندار خراسان شمالی نیز با بیان اینکه هیچ کس حق ندارد مانع کار تولید کنندگان شود٬ اظهار داشت: خراسان شمالی در حوزه بازاریابی ضعیف است باید با همکاری مدیران دستگاه‌های اجرایی متولی با ایجاد کانالی به این واحدها کمک کرد تا محصولات خود را به فروش برسانند تا واحدها به تعطیلی کشانده نشود.

وی تصریح کرد : اگر یک واحد تولیدی توجیه اقتصادی ندارد بانک‌های عامل تسهیلات در اختیار آنان قرار ندهد تا استان متضرر نشود اما وقتی تسهیلات می‌دهید باید حمایت‌های لازم صورت گیرد. واحدهای تولیدی مشکل دار بدانند که برای سیستم بانکی قانون تعریف شده لذا بانک نمی‌تواند تخلف کند اما از بانک‌های عامل می‌خواهیم در یک مقطع زمانی مشخص نهایت تلاش خود را داشته باشد تا رای به نفع واحد تولیدی باشد.

شجاعی با گلایه از اینکه شهرداری و شورای شهر محل ضد سرمایه گذاری شده، تصریح کرد: چرا یک سرمایه گذار باید ده سال کارش معطل بماند؟ اگر دلسوز بودید نباید شاهد چنین انفاقاتی باشیم.

وی اظهار داشت: سرمایه گذار با یک ایده و طرح جدید می‌آید لذا من به‌عنوان نماینده عالی دولت این اجازه را به خودم نمی‌دهم تا مانع کار یک سرمایه گذار شوم اما شهرداری و شورای شهر به هر طریقی رفتار می‌کنند تا کار نشود.

استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه اگر حمایت از سرمایه گذار٬ قدم اول حمایت از تولید است٬ افزود: دولت، حاکمیت و سران قوا به این جمع بندی رسیده‌اند که در شرایط ویژه باید با سرمایه گذاران چگونه رفتار شود لذا مدیری که تابع استان نباشد نمی‌تواند با ما کار کند.

انتهای پیام/311/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تسهیل و رفع موانع تولید استان خراسان شمالی واحدهای تولیدی تولید کنندگان سرمایه گذار ستاد تسهیل مصوبه ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۶۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود

امتداد - دکتر سید عباس حسینی، مدیرعامل بانک مسکن در آیین گرامیداشت سی و چهارمین سالگرد تأسیس گروه سرمایه‌گذاری مسکن بانک مسکن(ثمسکن)، آینده روشنی برای این برند خوشنام متصور شد و گفت: ثمسکن باید به عنوان برندی توسعه‌گر در کشور و جهان شناخته شود.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، مدیرعامل بانک مسکن در این آیین ضمن تبریک به مناسبت ۳۴ سالگی ثمسکن، از تلاش‌های محمدرضا جواهری، مدیر پیشین این شرکت قدردانی و برای علیرضا جعفری، مدیرعامل جدید این هلدینگ در خدمت‌رسانی به مردم و تحقق اهداف و برنامه‌ها آرزوی توفیق کرد.

مبانی و مفاهیم هلدینگ‌داری را در ثمسکن به اجرا درآورید

مدیرعامل بانک مسکن خطاب به مدیران این شرکت، انتظارات خود را از شرکت انبوه‌ساز گروه سرمایه‌گذاری مسکن بیان داشت و نهایت تلاش و همت مهندسان این شرکت را درعملیاتی شدن طرح‌های ساختمانی به‌ویژه شهرسازی با رویکرد تمدن‌سازی خواستار شد.

وی ادامه داد: انتظار دارم هلدینگ ثمسکن در جایگاه واقعی و شایسته خود بدرخشد و ظرفیت‌هایش را بر مبنای مبانی و مفاهیم هلدینگ‌داری به کار گیرد تا مقتدرانه برای ساخت مسکن برای اقشار مردم عزیزمان فعالیت کنیم.

دکتر حسینی ادامه داد: گروه سرمایه‌گذاری مسکن شرکتی است که در بسیاری زمینه‌ها به‌ویژه ساخت‌وساز با کیفیت، خوشنامی، مشتری‌مداری، خوش‌عهدی و کاهش قیمت تمام شده ساختمان شهرت دارد و تلاش می‌کند تا این خوشنامی را دوچندان کند.

وی گفت: از تمامی شما انتظار می‌رود برنامه‌های آینده را با زمان‌بندی صحیح به مدیران ارشد بانک ارائه دهید و به صورت دوره‌ای روند انجام پروژه‌ها را گزارش کنید. زیرا زمانی می‌توانیم افتخار بیافرینیم که پروژه‌ها طبق زمان‌بندی و حتی سریع‌تر تکمیل و به مصرف‌کننده تحویل داده شود.

بازتعریف برند هلدینگ ثمسکن و توسعه شاخص‌ها

دکتر حسینی گفت: بانک مسکن توسعه‌گر است و بنابراین یکی از اهداف مهم بانک، بازتعریف برند هلدینگ گروه سرمایه‌گذاری مسکن در کشور است تا به عنوان سازنده‌ای توسعه‌گر شناخته شود. بنابراین ثمسکن باید در آینده نزدیک بتواند با کاهش بهای واحدهای مسکونی، تسریع در انجام پروژه‌ها، استفاده از مدرن‌ترین ابزارها و روش‌های ساخت‌وساز و رعایت الگوی مشتری مداری به این مهم برسد.

وی گفت: برند خوب در بازار سرمایه موفق است و ما در بانک مسکن می‌خواهیم سهم مسکن را در بازار سرمایه افزایش دهیم؛ لذا برای این مهم از تمامی ظرفیت‌های کشور و بازار سرمایه استفاده می‌کنیم تا تعهدات خود را به‌طور کامل عملیاتی کنیم.

اجرای معماری اصیل ایرانی – اسلامی برای آرامش مردم

مدیرعامل بانک مسکن با تاکید بر تحقق سریع کیفی سازی یکصد هزار واحد مسکونی در سراسر کشور به عنوان هدف کنونی این بانک با استعانت از شعار قرآنی بانک مسکن (آیه ۸۰ سوره مبارکه نحل) گفت: هدف‌گذاری بزرگی انجام شده است که آن را در کنار تامین مالی پروژه مهم نهضت ملی مسکن دنبال می‌کنیم و در این مسیر، تلاش و پیگیری‌های بسیاری برای تخصیص افزایش سرمایه یکصد همتی به انجام رسانده‌ایم که در تاریخ بانکداری ایران بی‌سابقه است.

وی در ادامه با اشاره به اجرای الگوی اصیل معماری ایرانی – اسلامی در ساخت‌وسازهای بانک مسکن گفت: طراحی ساختمان با این نوع معماری و به کارگیری فضاسازی و طراحی رنگ روح‌بخش و جان‌فزای آن می‌تواند در آرامش خانواده‌ها موثر و مصداقی باشد بر شعار قرآنی بانک مسکن و خدمت به هموطنان عزیزمان.

دکتر حسینی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه دوران طلایی بانک مسکن به زودی آغاز می‌شود در خصوص ظرفیت، تخصص وتوانمندی فناورانه بانک مسکن سخن گفت و از معرفی محصولات هوش مصنوعی این بانک در آینده نزدیک خبر داد.

لزوم هماهنگی حداکثری شرکت‌های تابعه با معاونت‌های بانک

مدیرعامل بانک مسکن با تاکید بر اهمیت حفظ امنیت اطلاعات در مجموعه بانک و صیانت از دارایی‌ها گفت: تمامی شرکت‌های تابعه باید به صورت متناظر با بخش‌های مختلف بانک هماهنگ باشند تا خللی در برنامه‌ریزی‌ها و روند صحیح کارها ایجاد نشود.

وی همچنین بر لزوم همکاری همه‌جانبه، هم‌افزایی و رعایت اخلاق حرفه‌ای در انجام کارها و هماهنگی‌‌ها در بدنه بانک و شرکت‌های آن تاکید کرد.

انضباط بخشی، چارچوب مداری و صیانت از حقوق و منافع مجموعه بانک و مشتریان آن به عنوان اصلی مهم در انجام کارها، از دیگر موارد مورد تاکید مدیرعامل بانک مسکن در این مراسم بود.

دکتر حسینی در پایان، خدمت خالصانه به مردم و ساخت خانه‌های با کیفیت و استاندارد را افتخاری بزرگ برای دست‌اندرکاران و موجب جلب رضایت خداوند متعال دانست و برای همه همکاران توفیق کار صادقانه و نیل به اهداف عالیه را آرزو کرد.

مدیرعامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن:

یکصد هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت ساخته می‌شود

علیرضا جعفری، مدیرعامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن ضمن اظهار خرسندی از همزمانی جشن ۳۴ سالگی شرکت با آغاز مدیریت وی، هلدینگ ثمسکن را تولیدکننده اصلی‌ترین محصول مورد نیاز مردم دانست و گفت: بخش مسکن کشور پیشران توسعه اقتصادی است و هیچ هدف‌گذاری ای مهم‌تر از آن نیست که در مسیر جهش تولید برنامه‌ریزی کنیم و گام برداریم.

وی، دکتر حسینی، مدیرعامل بانک مسکن را مدیری بلندهمت خواند که تحولی چشمگیر در گفتمان و ادبیات بانک مسکن ایجاد کرده و با سعه صدر، کارشناسی و افق دید خود، مسیر را برای عملیاتی شدن اهداف مجموعه بانک هموار می‌کند.

مدیرعامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن به هدف ساخت یکصد هزار واحد مسکونی با نگاه به ظرفیت و توان مجموعه اشاره کرد و گفت: این پروژه با سبدی تحت سه گروه مجزا در کشور تولید خواهد شد.

وی ادامه داد: گروه اول، مسکن اجتماعی ذیل طرح نهضت ملی مسکن برای دهک‌های یک الی ۴ ساخته خواهد شد. گروه دوم، مسکن استطاعتی برای دهک‌های هدف ۵ الی ۷ به منظور تنظیم بازار مسکن برنامه‌ریزی‌شده است و گروه سوم نیز مسکن اقتصادی ویژه دهک‌های ۸ تا ۱۰ است که می‌تواند در جهت محقق کردن انتظارات سهامداران ساخته شود.

جعفری گفت: همگی باید تلاش کنیم تا برند ثمسکن به برترین برند کشور در حوزه تخصصی خود مبدل شود و بتواند علاوه بر بازار داخلی در خارج از کشور نیز به خوشنامی فعالیت کند. چه بسا این امکان با توجه به ظرفیت‌های مهندسی و سرمایه‌گذاری شرکت وجود دارد.

وی افزود: هلدینگ ثمسکن باید به پشتوانه بانک معظّم مسکن و ظرفیت‌های تخصصی و حرفه‌ای مجموعه بانک، فرصت‌های بالقوه تولید مسکن در ظرفیت عمران و آبادانی کشور را شناسایی و با همت کارشناسان خود آن‌ها را بالفعل کند تا با خدمت بیشتر بتوانیم فشار تامین مسکن مردم را کاهش دهیم.

این رویداد با حضور برخی مدیران بانک، سعید شیرزادی مدیرعامل گروه سرمایه گذاری مسکن و مدیران دو هلدینگ بزرگ بانک مسکن برگزار شد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • پنجاهمین نشست بانک توسعه اسلامی در عربستان آغاز شد
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌های خراسان شمالی دارد
  • آغاز طرح تحویل دفترچه‌های اقامت طرح سپرده گذاری و ساماندهی سرمایه‌های خرد اتباع خارجی در خراسان جنوبی
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود
  • رهاسازی ۷ هزار قطعه ماهی گرمابی در مزارع شیروان
  • تولید ۲ هزار و ۶۰۰ متر مربع فرش درخراسان‌شمالی
  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان