Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، زن ۲۶ ساله‌ای که با چهره‌ای نگران و افکاری پریشان وارد کلانتری احمدآباد مشهد شده بود در حالی که بیان می‌کرد در معرض یک رسوایی بزرگ قرار دارم، اشک ریزان به مشاور و مددکار اجتماعی کلانتری توضیح داد: سرگروه یک کانال تلگرامی دوستانه چالشی به راه‌انداخت تا خانم‌ها تصاویر بدون آرایش خودشان را در گروه به اشتراک بگذارند، هیچ گاه تصور نمی‌کردم که در چنین مخمصه عجیبی گرفتار می‌شوم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در یک خانواده متوسط به دنیا آمدم و تنها یک خواهر کوچک‌تر از خودم دارم اما پدرم که کارمند بود، افکار بسیار سخت گیرانه‌ای داشت به طوری که اجازه نمی‌داد به تنهایی از منزل بیرون بروم یا پوشش دلخواه خودم را داشته باشم. او حتی دوستانم را زیر نظر داشت و اجازه نمی‌داد با کسانی معاشرت کنم که افکار و عقاید مخالف پدرم را داشتند.

از ۱۵ سالگی خواستگارانی به منزل ما می‌آمدند تا این که بالاخره در ۱۸ سالگی با پسر یکی از دوستان صمیمی پدرم ازدواج کردم. به خاطر همین آشنایی خیلی زود مراسم و سنت‌های ازدواج برگزار شد و من و «محمد» زندگی مشترکمان را در حالی آغاز کردیم که من همچنان به تحصیل ادامه می‌دادم. در سال‌های آغازین زندگی مشترک اوضاع بسیار خوبی داشتیم و همواره در سفر بودیم و به تفریح و خوش گذرانی می‌پرداختیم اما آرام آرام فضای مجازی بین من و همسرم فاصله‌ انداخت. «محمد» در بسیاری از شبکه‌های اجتماعی عضو شده بود و چندین گروه تلگرامی را نیز هدایت می‌کرد.

او چند فروشنده برای فروش کالاهای آرایشی و بهداشتی استخدام کرده بود و خودش سرگرم فضاهای مجازی بود به طوری که دنبال کننده‌های زیادی داشت و همه اوقاتش را با گوشی سپری می‌کرد. اعتراض‌های من نیز فایده‌ای نداشت تا این که پسرم به دنیا آمد و من بیشتر کمبود محبت‌های همسرم را احساس می‌کردم. در این میان یک روز من هم از سر بیکاری گوشی تلفن را به دست گرفتم و مشغول وبگردی‌های بی هدف شدم. بالاخره سر از کانالی درآوردم که حاوی مطالب جذاب و سرگرمی و لطیفه بود. این کانال اعضای زیادی داشت و من هم به خاطر سرگرمی در آن عضو شدم. گاهی به مطالب آن کانال واکنش نشان می‌دادم و گاهی نیز موضوعات مناسب را تایید می‌کردم به طوری که کم کم به یکی از اعضای فعال گروه تبدیل شدم و در چالش‌هایی که به اشتراک گذاشته می‌شد، شرکت می‌کردم.

در این میان با سرگروه کانال تلگرامی که پسر جوانی به نام «مهرزاد» بود درباره موضوعات کانال یا فعالیت برخی از اعضا گفت‌وگو می‌کردم. به گونه‌ای که برخی از نظراتم را نیز به طور شخصی و در پیام رسان خصوصی با او در میان می‌گذاشتم. به طوری که در مدتی کوتاه کاملا به خصوصیات اخلاقی و روحیات یکدیگر آشنا شده بودیم. در همین روزها دو نفر دیگر از دوستان دوران دبیرستانم را نیز پیدا کردم که در همین کانال عضو بودند و ما همه مطالب یکدیگر را تایید (لایک) می‌کردیم. سرگروه کانال نیز متوجه شده بود که ما سه نفر دوست صمیمی هستیم.

خلاصه عضویت در این کانال تلگرامی مرا درگیر خودش کرده بود و دیگر کاملا از همسرم فاصله گرفته بودم و به او توجهی نداشتم تا این که مدتی بعد مهرزاد چالشی در گروه به راه‌انداخت که خانم‌های عضو، تصاویری بدون آرایش از خودشان را به اشتراک بگذارند تا اعتماد به نفس آن‌ها سنجیده شود. من هم با آن که هیچ گاه در چنین چالش‌هایی شرکت نمی‌کردم اما وسوسه شدم تا زیبایی‌ام را به رخ دیگران بکشم. با آن که عکسی کاملا محجبه از خودم در گروه به اشتراک گذاشتم اما خوب می‌دانستم که این رفتار با افکار و اعتقادات خانواده‌ام سازگاری ندارد.

چند ساعت بعد مهرزاد وارد پیام رسان خصوصی‌ام شد و پس از گفت‌وگو درباره موضوعات اعتقادی ناگهان تهدیدم کرد که اگر مبلغ یک میلیون تومان به او نپردازم، تصاویرم را برای پدرم ارسال می‌کند. با آن که عکس‌ها خصوصی و زننده نبود اما دلهره عجیبی داشتم چرا که روحیات خانواده‌ام را به خوبی می‌شناختم. مهرزاد هم که با این روحیات و اخلاق پدرم آشنا شده بود و خط قرمزها را می‌دانست، بر خواسته‌اش پافشاری کرد چرا که او اطلاعاتی را نیز درباره من و خانواده‌ام از دوستان دیگرم کسب کرده بود و آن‌ها نیز بدون توجه به عواقب این کار سیر تا پیاز زندگی مرا در اختیار مهرزاد گذاشته بودند به طوری که او حتی به دوستانم نیز درباره انتشار عکس‌های من هشدار داده بود.

بالاخره برای فرار از استرس و نگرانی‌های زیاد و با توصیه دوستانم یک میلیون تومان به حساب مهرزاد واریز کردم تا او هم عکس‌های مرا پاک کند ولی هر چه پیام می‌دادیم که پول واریز شده است اما از پاک کردن عکس‌ها خبری نبود تا این که مهرزاد دوباره تقاضای دو میلیون تومان کرد و قول داد حتما عکس‌ها را پاک می‌کند. بسیار پریشان بودم به طوری که همسرم نیز به من مشکوک شده و نگرانم بود. در این شرایط به ناچار دو میلیون تومان دیگر به حساب او واریز کردم ولی دقایقی بعد درخواست پنج میلیون تومان کرد به همین دلیل اشک ریزان به کلانتری آمدم تا...

با صدور دستوری ویژه از سوی سرگرد علی عسکری (رئیس کلانتری احمدآباد مشهد) بررسی کارشناسی و روان شناختی این پرونده در حالی به مشاوران زبده کلانتری سپرده شد که ردزنی‌های پلیسی برای دستگیری مهرزاد نیز آغاز شد.

کد خبر 695760 منبع: خراسان برچسب‌ها پلیس - نیروی انتظامی خبر مهم اینترنت - تلگرام خانواده حوادث ایران فضاى مجازى

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: پلیس نیروی انتظامی خبر مهم اینترنت تلگرام خانواده حوادث ایران فضاى مجازى میلیون تومان عکس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۴۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، امیرحسین جعفری نژاد دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه در گفتگو با ایسکانیوز، با اشاره به نقش فعالیت تشکل‌ها و جریان دانشجویی در دانشگاه‌ها، گفت: کار تشکیلاتی همانند ایمان، ثروت و جایگاه اجتماعی منبع قدرت است به عنوان مثال شما "حزب ‌الله لبنان" را در نظر بگیرید می‌بینید ‌که علاوه بر داشتن ایمان و انجام کار تشکیلاتی در کارهای تجاری هم فعالیت کرده و اقدام تولید ثروت می‌کنند و در نهایت با همه این اقدامات در برابر استکبار جهانی و ظلم با قدرت می‌ایستند.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه با بیان اینکه از دیدگاه وی در کارهای تشکیلاتی با سه دسته از افراد روبرو هستیم، ادامه داد: دسته اول از این افراد با ورود به کار تشکیلاتی آن را نابود می‌کنند؛ گروه دوم در زمین خوب و مناسب بازی می‌کنند که به این افراد تشکیلات باز می‌گویند؛ و در نهایت دسته سوم از آن‌ها افرادی هستند که زمین بازی را ترسیم و طراحی می‌کنند که اصطلاحا به آنها تشکیلات ساز گفته می‌شود.

وی در خصوص مقایسه وضعیت فعالیت تشکل‌های دانشجویی در زمان کنونی و گذشته، تصریح کرد: فعالیت جنبش‌های دانشجویی کنونی را به هیچ عنوان شبیه عملکرد آنان در گذشته نمی‌توان دانست به عنوان مثال جریان‌های دانشجویی در دهه ۶۰ درگیر جهاد و دفاع از وطن بوده، اما امروزه با توجه به شکل‌گیری جنگ فرهنگی که دشمن از طریق آن قصد نفوذ به آحاد جامعه به‌ویژه نسل جوانان و در صدر آن دانشجویان را به عنوان قشر پویا و فعال را دارد می‌توان گفت به طور کلی ماموریت‌های تشکل‌های دانشجویی از جنگ رودر رو به جنگ نرم تغییر پیدا کرده است.

جعفری نژاد در خصوص مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی تشکل‌های دانشجویی، گفت: متاسفانه در دولت اسبق شکافی بین دانشجویان و مسئولین شکل گرفت که باعث شد قشر دانشجو به این باور برسند که صدایشان به هیچ جا نمی‌رسد و نقش مناسبی در انجام امورات ندارند که البته از زمان استقرار دولت مردمی دوازدهم تا حد خوبی این شکاف ترمیم شده که جای قدردانی دارد.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه آرمان خواهی را یکی از مهم‌ترین وظایف تشکل‌های دانشجویی عنوان کرد و افزود: یکی از وظایف مهم و مسئولیت‌های تشکل‌های دانشجویی را می‌توان از جمله معروف و پرتکرار شهید بهشتی که می‌گویند "دانشجو موذن جامعه است." استنباط کرد؛ یعنی رسالت فعالان دانشجویی این است که به تشخیصی از وضعیت جامعه برسند و متناسب با آن مسئله را به دیگران نشان دهند بنابراین نقش تشکل‌ها آرمان‌خواهی و حراست از حرکت کشور به سوی آرمان‌ هاست.

وی در پایان با اشاره به وجود برخی از مسائل و چالش‌ها بر سر راه تشکل‌های دانشجویی یکی از این مشکلات را دخالت مسئولین غیرمرتبط در امورات فرهنگی عنوان کرد و افزود: علاوه بر این، یکی دیگر از مهم‌ترین مشکلاتی که تشکل‌های دانشجویی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان می‌باشد که کاملا بر خلاف فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) می‌باشد در حالی این امر همیشه مورد تاکید و توجه ایشان بوده به نحوی که در بیانیه "گام دوم انقلاب" بیش از ۴۰ بار از کلمه "جوان" استفاده نموده‌اند.

خبرنگار: امید فلاحی

انتهای خبر/

کد خبر: 1227329 برچسب‌ها کرمانشاه دانشگاه آزاد اسلامی تشکل‌های دانشجویی

دیگر خبرها

  • لحظات نفس‌گیر نجات ۴ مرد جوان گرفتار در سیلاب عربستان (فیلم)
  • چالش سازمان لیگ در هفته آخر لیگ/ استقلال و پیکان بدون تماشاگر در ورزشگاه پاس قوامین
  • حرکت جنون‌آمیز پسر جوان؛ پرش از روی ۲ خودرو در حال عبور (فیلم)
  • امدادرسانی به خودروی گرفتار شده در رودخانه زمکان با ۶ سرنشین (فیلم)
  • تکاپوی کانال‌های تلگرامی برای توقف ریزش ارز/ دلار بازهم ریخت
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • تکاپوی کانا‌ل‌های تلگرامی برای توقف ریزش ارز/دلار بازهم ریخت
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • نجات ۱۸ نفر گرفتار در سیل روستای شادکام بافق (فیلم)
  • چهره بسیار متفاوت و بدون آرایش بازیگر زن معروف در جنوب را ببینید | تصویر